Kirkkonummen Lakipalvelut Ky

Ystävällistä, luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua

Lisätty 2.1.2018

Maksuttomat oikeudelliset neuvonnat alkavat Masalan ja Veikkolan kirjastoissa.

Max 15 min/asiakas. Ei rikos- eikä työoikeusasioita. Varaa aika kirjastosta paikan päällä käymällä tai puhelimitse.  Masalassa  ti 23.1., 20.2., 20.3. ja 24.4.2018 klo 17.30-18.30 sekä Veikkolassa ma 19.2., 19.3. ja 23.4.2018 klo 17.30-18.30.

Masalan kirjasto puh. 09 2967 2137 ja Veikkolan kirjasto puh. 09 2967 2100.

Lisätty 25.8.2017

Haluaisimme antaa lapsilleni ennakkoperintönä kesämökkimme – siitähän ei siinä tapauksessa tarvitse vielä elinaikanamme maksaa mitään veroja.  Tämä on hyvin yleinen käsitys. Tosiasiassa ennakkoperinnöllä tarkoitetaan lahjaa, josta laaditaan lahjakirja ja josta lankeaa maksettavaksi lahjavero hyvin pian lahjoituksen jälkeen. Lisäksi se huomioidaan vielä vanhempien kuoleman jälkeen toimitettavassa perunkirjoituksessa ja edelleen perintöverotuksessa sekä perinnönjaossa. Lahjakirjassa määritellään pidetäänkö lahjoitusta ennakkoperintönä vai ei.  Sen käytössä tulee olla tarkka, koska tämän yhden sanan vaikutus on erilainen kummassakin tilanteessa. Olisiko ajankohtainen asia juuri Sinulle?

Lisätty 16.1.2017

Käytä hyödyksesi Kauppakalenterin 2017 tarjousseteli. Tunnin neuvottelu puoleen hintaan, norm. 200,00 €/h (sis. alv. 24 %), setelillä 100,00 €/h (sis. alv. 24 %). Varaa aika, ota mukaasi postin kautta jaettu tarjousseteli tai tulosta sellainen Kauppakalenterin nettisivujen kautta.

Lisätty 19.5.2016

Asia mietittää tai vaivaa. Se käy välillä mielessä ja sitten taas unohtuu. Ajatuksia on, mutta toteutus tuntuu hankalalta. Jostain syystä asiassa ei vain pääse eteenpäin. Ja mitä tietyt sanatkin tarkoittavat käytännössä. Nämä ovat usein kuulemiani asiakkaiden ajatuksia heidän lähestyessään minua testamentin laadintaan liittyvissä kysymyksissä.

Kuulostaako tutulta? Kerro ajatuksesi tai tuo jo olemassa oleva testamentti minulle tarkistettavaksi. Varaa aika 20 minuutin maksuttomaan neuvottelukäyntiin nyt touko-kesäkuun aikana, se ei sido sinua mihinkään. Keskustellaan yhdessä ajatuksistasi; tai katsotaan vastaako olemassa oleva testamentti vielä tahtoasi.

Mikäli itselläsi asia on kunnossa, niin tämä viesti on vapaasti jaettavissa ystävillesi ja muille tutuille. Mahdollisesti joku heistä tarvitsee neuvoja juuri nyt.

Kirkkonummen Lakipalvelut nyt myös facebookissa.